Cordoba
10 jul. 2007
vanuit
Hoi allemaal,
Even een kort stukje uit Cordoba. Er zijn hier geloof ik 3 internetcafes, en in allemaal kan ik geen foto´s online zetten. Dus het blijft deze keer bij een verhaaltje. De mooie foto´s van het Mezquita en het Alcazar in Cordoba komen later. Het Mezquita is een moskee waar later een kathedraal in is gebouwd. Heel gek om te zien, maar wel super mooi. Het Alcazar is een oud paleis waar vooral hele mooie tuinen bij horen.
En padre: heeeeeel veeeeeeeel palmbomen.
Gister zijn Amanda en ik met de trein van Madrid naar Cordoba gegaan. Ik vond het een hele belevenis. Zo mooi, dat landschap van rood zand en gekke bomen. Onze hotelkamer hier is voor mij superdeluxe. In weken tijd heb ik niet zo´n schone en relaxte badkamer gehad. Ik heb er al goed van genoten.
Morgen gaan we met de trein en bus naar Tarifa. Zon, zee,strand,surfers,dolfijnen,Afrika.....best leuk.
Daar slapen we in een hostel met 8 meiden op een kamer. Benieuwd hoe dat zal gaan. Volgens de reisinformatie hebben we daar een computer tot onze beschikking, dus ik hoop dat ik morgen wat leuke foto´s online kan zetten.
Nu gaan wij beginnen aan onze wandeling door een mooie wijk van Cordoba die we nog niet gezien hebben.
XXX Barbara
En padre: heeeeeel veeeeeeeel palmbomen.
XXX Barbara
{{ reactie.post_date.date | formatDate('DD MMM YYYY HH:mm') }}