barbaradopreis.reismee.nl

een beetje Wijchen in Salamanca

Gisteren een geweldige dag, en vooral avond gehad. Ik ben ´s avonds met Rene en Marjon, vrienden van papa en mama uit geweest. Zij zijn hier toevallig ook voor een talencursus. Het was ontzettend gezellig. Ik heb ze onze favoriete 3 tapasbars laten zien. Daarna zijn we rond een uur of elf over de romaanse brug gelopen, om het uitzicht op de stad te zien. Daarna rond middernacht nog een ijsje en een kan sangria op het drukke Plaza Mayor. (Ohja, en daarna rond 1 uur ´s nachts nog een uurtje huiswerk).
Dus vandaag was ik een beetje moe.
Maar ´s avonds een meisje, de volgende dag ook een meisje. Dus ik ben braaf naar school gegaan. Heb mijn huiswerk gemaakt en ben nu met Harriet in de stad. Het is hier rebajas (=uitverkoop) en dat is in Spanje complete gekte. De uitverkoop is centraal georganiseerd, dus alle winkels hebben met ingang van gisteren een maand lang rebajas. Harriet wilde wat kopen, maar er stond een rij van meer dan 30 mensen. En omdat ik zo ongeveer van m´n benen viel, ben ik even naar het internetcafe gegaan. Maar als het goed is staat ze nu ongeveer beneden op me te wachten, en kunnen we eindelijk aan onze tapastour beginnen. Ik ga dus maar weer.

Bedankt weer voor de leuke berichtjes in het gastenboek, de mails, sms´jes en de ontvangen en nog te ontvangen kaarten.

Liefs,

Barbara