stilte
28 jun. 2007
vanuit
Het was vandaag ERG rustig op school. Iedereen was er, lichamelijk, en dat was het dan ook. De meesten van ons hadden het gister laat gemaakt. Dat in combinatie met het hete weer zorgde ervoor dat we allemaal ontzettend moe waren. Iedereen zat maar wat te gapen, en zich te verheugen op de siesta. Qua tempo en leerstof kon ik vandaag gelukkig weer goed meekomen. Ik heb er wel vertrouwen in dat ik dit niveau kan blijven doen. Het is ook leuk, omdat ik mezelf zo wat meer prikkel. Ik heb de afgelopen dagen echt zo veel geleerd!
Maar er blijft natuurlijk nog genoeg tijd over voor leuke dingen. Harriet en ik zijn gister voor het eerst uit geweest met Andrew uit Amerika. Een ontzettend grappige kerel. Hij is hier sinds zondag en vindt alles zo mooi en leuk dat ´ie constant loopt te lachen. Hij is helemaal gek op de kleine steegjes hier en toen we gisteravond midden op plaza mayor waren toen de lampen aangingen, was hij ontroerd. Dat was sowieso een grappig moment, want toen de sfeerverlichting aanging, begon iedereen te klappen. Het was ook ontzettend mooi. De plaatjes staan in een nieuw fotoalbum. Ik kan weer foto´s uploaden!
Vanmiddag doen we allemaal rustig aan en maken we ons huiswerk. Vanavond weer tapas natuurlijk en morgen en in het weekend willen we de monumenten bekijken die nog op ons lijstje staan. Anders gaat dat niet eens meer lukken. Time flies when you´re having fun!
Voor het geval ik hier morgen niet kom in verband met de stadswandeling...Victor: veel plezier op Mallorca, Rianne: veel plezier in Duitsland, familie: veel plezier op het familiekamp en René en Marjon: goede reis en tot over een paar dagen!
Veel liefs,
Barbara