´t is hier FANTASTISCH
20 jun. 2007
vanuit
Maandag had ik veel haast, nu heb ik wat meer tijd om een berichtje te schrijven. Een huisgenoot heeft me het adres gegeven van een goedkoop en leuk internetcafe op Plaza Mayor. Dus terwijl ik hier zit te tikken, hoor ik de Spanjaarden die hun ´comida´ eten en al het geroezemoes van het plein. Heel gezellig!
Over de stad kan ik eigenlijk nog niet zoveel vertellen. Maandagavond ben ik er kort doorheen gelopen met een groepje klasgenoten. Volgens mij hebben we toen wel het grootste deel gezien. Het is maar klein, maar wel heel mooi. Meer informatie daarover komt later!
Gisteren heb ik geen tijd meer gehad om alle oude monumenten etc te bekijken. Misschien dat ik dat zometeen even ga doen. Na mijn siesta. Jaaa, Barbara doet slaapjes tussen de middag. Mijn bed is eigenlijk veel te klein, dus ik slaap snachts niet al te best. Daarom mag ik van mezelf als ik uit school kom een uurtje of twee op bed liggen lezen of slapen. HEEERLIJK!
Het is ook vakantie he?
En als het weer wat beter is kan ik lekker in het parkje bij mijn appartement gaan zitten. Dat ziet er echt idyllisch uit! Nu is het hier redelijk koud en regent het af en toe.
Mijn avonden heb ik tot nu toe samen met Harriet doorgebracht, een Duits meisje. We vinden dezelfde dingen leuk, hetzelfde eten lekker ,etc, dus dat is heel handig. Maandag zijn we uit eten geweest, gisteren hebben we bij ´mij thuis´ gekookt.
Vanavond gaan we met een groep tapas eten. En misschien dat ik in het weekend met Harriet naar Madrid ga. Maar dat weten we nog niet zeker. Omdat het een hele lange reis is. En ik heb maar twee weekends hier, dus daar wil ik goed van genieten.
Ik probeer nu de weinige foto´s die ik heb gemaakt in een fotoalbum te zetten. Vanaf nu ga ik meer foto´s maken. Dus het volgende album staat wat voller denk ik!
En last but not least: heel erg bedankt voor al jullie lieve berichtjes, mailtjes en smsjes. Sorry dat ik geen antwoord geef op de smsjes, want dat is zooo duur. Maar mijn vingers jeuken elke keer om wat terug te sturen. En ik vind het erg leuk om berichtjes te krijgen. Dus ik hoop dat jullie niet ontmoedigd raken!
Nu ga ik proberen om de foto´s online te krijgen. Dit internetcafe bevalt me goed ,dus ik denk dat ik hier snel weer zal komen om wat te posten.
Liefs,
Barbara